Împărtășirea de bunătăți de casă sau la sosirea oaspeților

epinodi

Administrator
Staff member
micile surprize pot face o impresie foarte puternică și pot face ca un sejur confortabil să fie unul de neuitat. Fii creativ și fă ceva unic. Unul dintre sejururile mele preferate a fost un bucătar talentat care ne-a oferit porții zilnice uimitoare și captivante de bomboane de casă cu fructe uscate pe care le-a făcut în fiecare zi în timpul șederii noastre.

Păstrați-l curat și ordonat

Aveți mare grijă să curățați fiecare centimetru pătrat din spațiul dvs. Oaspeții vor să se simtă confortabil și ca acasă. Nu vor să-și facă griji dacă locul în care locuiesc sau cu ce au de-a face este acoperit de murdărie. Este ușor să spui că nu este. Un spațiu curat miroase proaspăt, arată vibrant și se simte corect. Airbnb testează în prezent un nou serviciu de curățenie care ar putea face acest factor incredibil de important mult mai ușor.

fii prietenos

Toată lumea va fi mult mai fericită atunci când vă tratați oaspeții cu căldură, energie pozitivă, calmă și controlată, ca și cum ar fi potențiali noi prieteni, mai degrabă decât o simplă afacere. Când au loc evenimente nefericite, așa cum vor fi, sinceritatea ta sinceră va ajuta la netezirea lucrurilor și la rezolvarea imediată a oricăror probleme.

Respectă intimitatea oaspeților tăi

Vrei să fii prietenos, dar nu atât de prietenos! Cel mai bine este adesea să le oferi oamenilor propriul spațiu și să-i lași să-și facă propria afacere. Puteți evalua dacă oaspeții dvs. sunt interesați să interacționeze cu dvs., de exemplu, împărțind o masă sau arătându-le prin orașul dvs., dar lăsând-o prea deschis pentru ca ei să refuze și să-și facă propriile afaceri.

Oferiți biciclete de închiriat sau împrumutat

Când nu sunteți aproape de transportul public ușor, furnizarea de biciclete în stare bună de funcționare poate fi un avantaj imens pentru a rămâne la un Airbnb bun. În timp ce exploram templele din Angkor Wat din Cambodgia, anvelopa veche și uzată din spate de pe bicicleta mea a explodat și am rămas blocat la kilometri de ajutor. Din fericire, după o oră de mers pe jos, făceam un tur cu un tuk-tuk care era dispus să mă îngrămădească precar pe mine, pe prietena mea și pe cele două biciclete ale noastre înăuntru. Când am ajuns la proprietatea noastră Airbnb, gazdele noastre au reparat imediat anvelopa și am putut continua explorarea pentru restul șederii.

Furnizați informații locale, hărți, ghiduri

Cele mai profesioniste gazde creează ghiduri cu informații despre zona locală, inclusiv recomandări concrete și personale pentru restaurantele, activitățile și atracțiile lor preferate.

Decorează cu stil, dar nu prea mult

Prezentarea stilului tău personal este o modalitate excelentă de a crea un spațiu memorabil și unic. Dar o mulțime de obiecte personale împrăștiate peste tot pot face oaspeții tăi să se simtă stânjeniți, de parcă ar pătrunde în spațiul tău. Scapă de dezordine și oferă oaspeților locuri unde să-și pună propriile lucruri.

Răspunde la comunicarea din partea oaspeților tăi cât mai curând posibil

Oaspeții tăi vor avea probleme la un moment dat. Este datoria ta să răspunzi prompt pentru a rezolva orice problemă sau pentru a răspunde la întrebările pe care le au. Poate fi adecvat să acordați acces la numărul dvs. de telefon. Unele gazde din țări străine vor oferi chiar și un telefon mobil, ceea ce face comunicarea cu oaspeții incredibil de ușoară. Dacă e-mailul sau mesageria Airbnb este metoda dvs. preferată de comunicare, asigurați-vă că vă setați e-mailul pentru a-i anunța imediat despre mesajele pe care le trimit.

Back